Nie znaleziono produktów spełniających podane kryteria.
Piły ręczne do cięcia kości i mięsa to bardzo precyzyjne i wytrzymałe narzędzia, które są przydatne nie tylko w branży masarskiej czy gastronomicznej, ale również w warunkach domowych. Wyróżniają się niezwykle ostrym brzeszczotem, odpornym na korozję, który ułatwia przecinanie zarówno samych kości, jak i świeżego i mrożonego mięsa. Ponadto jest on trudny do stępienia. Oferowane przez nas produkty są łatwe do utrzymania w czystości i wyróżniają się higienicznością. Każda piła do kości została wyposażona w ergonomiczną rączkę, która dobrze leży w dłoni i pozwala na mocny chwyt.
Nasz asortyment obejmuje piły w różnych wielkościach, m.in. takiej marki jak Wüsthof, która działa na rynku już od blisko 200 lat. Zostały one wykonane z mocnej stali nierdzewnej, która gwarantuje wygodne cięcie. Co więcej, są odporne na uszkodzenia mechaniczne i z pewnością posłużą przez długie lata. Piły do kości wyróżniają się bezpiecznym użytkowaniem i w dużej mierze przyspieszają przygotowywanie posiłków oraz obróbkę mięsa.