GLOWEL Trybownik odgięty półelastyczny 15 cm
Nóż do filetowania 15cm SHUN - KAI
Nóż do filetowania 18 cm WASABI BLACK - KAI
Nóż do filetowania flexible 18 cm SHUN - KAI
Nóż do filetowania GOKUJO 15 cm WASABI BLACK - KAI
Nóż do filetowania V Sabatier Richardson
Nóż do trybowania i filetowania charakteryzuje się długim, zwężanym ostrzem, które zapewnia szybkie i dokładne oddzielanie mięsa oraz jego oczyszczanie z ości. Modele z wywiniętym końcem umożliwiają wykonywanie precyzyjnych cięć, pozwalających na sprawne odrzucanie kości i ścięgien. Nóż do filetowania ryb z łatwością usunie ości nawet z najtrudniej dostępnych miejsc. Modele wykonane są z wysokiej jakości stali nierdzewnej, która jest odporna na korozję. Noże charakteryzują się ostrością i twardością, dzięki czemu posłużą przez długi czas. Nóż do trybowania sprawdza się także podczas krojenia mięsa w cienkie plastry. Rękojeść ma ergonomiczny kształt, przez co nóż doskonale leży w dłoni, zapewniając pewne i precyzyjne cięcia. W naszym sklepie znajdziesz modele dostępne w różnych rozmiarach, renomowanych firm takich jak KAI czy Wüsthof. Lekkość i dobre wyważenie, które charakteryzują każdy nóż do ryb i trybowania sprawiają, że sprawdzi się on zarówno w dłoni profesjonalnego kucharza, jak i amatora.