

Nóż DEBA 10,5 cm Seki Magoroku Red - KAI

Nóż do plastrowania 20cm SHUN - KAI

Nóż do plastrowania 22,5cm SHUN - KAI

Nóż do plastrowania 23 cm pomarańczowy PURE KOMACHI 2 - KAI

Nóż do plastrowania 24 cm SHUN PREMIERE - KAI

Nóż do plastrowania karbowany 22,5 cm SHUN - KAI

Nóż NAKIRI 14 cm SHUN PREMIERE - KAI

Nóż NAKIRI 16 cm Wasabi Black - KAI

Nóż NAKIRI 16,5 cm Seki Magoroku Red - KAI

Nóż plastrownik 23 cm Wasabi Black - KAI

Nóż Santoku 14 cm SHUN PREMIERE - KAI

Nóż Santoku 14,5 cm Seki Magaroku Shoso - KAI

Nóż Santoku 15 cm amarantowy PURE KOMACHI 2 - KAI

Nóż Santoku 15 cm różowy PURE KOMACHI 2 - KAI

Nóż SANTOKU 16 cm Wasabi Black - KAI

Nóż SANTOKU 17 cm Seki Magoroku Red - KAI

Nóż Santoku 17 cm Zwieger Practi Plus

Nóż Santoku 17,5 CM Zwieger Forte

Nóż Santoku 17,5cm na zawieszce New Laser Richardson

Nóż Santoku 18 cm SHUN PREMIERE - KAI

Nóż Santoku 18 cm Zwieger Inversion

Nóż Santoku 18 cm Zwieger Klassiker II

Nóż santoku 7" ARTISAN Richardson
Noże japońskie uznawane są za jedne z najlepszych na świecie przez całą rzeszę profesjonalnych kucharzy oraz specjalistów z dziedziny kulinariów. Charakteryzują się ogromną wytrzymałością, ostrością i precyzją. Ostrza wykonane są z najwyższej jakości stali, do której nie przywiera żywność podczas krojenia. Nóż japoński posiada ergonomiczny kształt i doskonale leży w dłoni, jednocześnie wyróżniając się lekkością. Dodatkową zaletą japońskich modeli jest ciekawy i nowoczesny design, stanowiący o rzemiośle i kunszcie producenta. Ponadto, noże dostępne są w wielu rozmiarach i kształtach, dzięki czemu nadają się zarówno do krojenia mięsa, filetowania ryb, jak i siekania warzyw liściastych. W ofercie naszego sklepu znajdziesz modele wyprodukowane przez znaną na całym świecie i renomowaną firmę KAI, która działa na rynku od ponad wieku. Nóż japoński to najlepsza inwestycja kulinarna, która sprawdzi się w kuchni każdego kucharza, zarówno profesjonalisty, jak i amatora. To gwarancja komfortu i szybkości pracy.